Facebook oglašavanje

S više od 2 milijuna korisnika u Hrvatskoj pomoću Facebooka prikažite svoju uslugu/proizvod efikasno i precizno svim potencijalnim kupcima. Facebook je jedan od jeftinijih oblika oglašavanja koji se može prilagoditi svakom budžetu. Pruža fantastični doseg naspram cijene,  bez obzira na zahtjeve vašeg budžeta. Uz mnogo dostupnih opcija i vrsta oglasa, platforma nudi povoljne opcije za sve tvrtke i brendove, velike i male.
Facebook pruža kvalitetnu analitiku i učinak svih vaših oglasa. Pomoću Facebook insights-a  optimiziramo kampanje te odlučujemo koje oglase ostaviti, a koje nekvalitetne oglase ugasiti kako ne bi nepotrebno trošili vaš budžet.
Također pruža stručnjacima za digitalni marketing iznimno visoke razine ciljanja publike te omogućuje da izravno pristupite ciljanoj publici u svakoj customer journey fazi. 
Voditi svoju publiku kroz customer journey je temeljni marketinški princip, a Facebook pruža opsežne opcije ciljanja. Bez obzira radi li se o brand awarenessu, ponovnom povezivanju s vašom publikom i izgradnji lojalnosti prema brendu, pružanju uvjerljivog call-to-action za generiranje prodaje ili stjecanje više potencijalnih kupaca, Facebook nudi razne opcije koje mogu dati zapanjujuće rezultate.
Bilo da tek počinjete s Facebook oglašavanjem ili ste u potrazi za agencijom koja bi upravljala vašom kampanjom ili želite proširiti vaše poslovanje, Inspiric će vam pružiti partnerski odnos te stratešku, tehničku i kreativnu podršku kako bi vaše kampanje zaživjele!
Inspirirajte se uz Inspiric tim i doprite do vaše ciljane publike već kroz 24 sata. Obratite nam se kako bi ostvarili odlične rezultate uz Facebook oglašavanje.Povećavamo poduzećima prodaju i rast prihoda. Javite nam se i zajedno krenimo u stvaranje vaše digitalne priče!