Usluge

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Vaša publika je danas na društvenim mrežama, zato morate biti i vi! Kvalitetno i redovito vođenje Facebook-a ili Instagram-a, profesionalna komunikacija s korisnicima i pravovremeno odgovaranje na komentare i upite dokazano povećavaju prodaju i pozitivan imidž brenda. Kreiramo strategiju, osmišljavamo komunikaciju te brinemo za cjelokupni nastup na društvenim mrežama.
Pročitaj više

OGLAŠAVANJE

Povećavamo prisutnost brendova na digitalnim platformama! Stručnjaci smo za Facebook i Instagram oglašavanje, LinkedIn oglašavanje i Google Ads oglašavanje. Mi kreiramo ciljane online kampanje. Posebnu pozornost posvećujemo mjerenju rezultata i analitici kako bi vaše kampanje kontinuirano ostvarivale odlične rezultate. Osim oglašavanja, radimo i inicijalnu marketing strategiju u kojoj zajedno s vama definiramo ciljeve, ciljanu publiku i način komunikacije.
Pročitaj više

COPYWRITING

Jedinstvenim i kreativnim sadržajem povećava se vidljivost na društvenim mrežama. Zapamtite, dovoljan je jedan trenutak da osoba izgubi pozornost i zaboravi na ono što je čitala. Naša specijalnost su pisanje sadržaja za društvene mreže, newsletter i web, pisanje blogova i tekstova za oglase!
Pročitaj više

STVARANJE KREATIVNOG SADRŽAJA

Društvene mreže zasnivaju se na vizualnom doživljaju čiji su osnovni formati sadržaja video i fotografija, stoga je važno da vaš brend bude vizualno uočljiv i istaknut. Osmišljavamo sadržaj za društvene mreže te razvijamo kreativne digitalne strategije. Sadržaju pristupamo strateški te zajedno s vama dogovaramo snimanje i fotografiranje vaših proizvoda/usluga. Također izrađujemo animirani video sadržaj te dizajn brošura, newslettera i bannera.
Pročitaj više