Usluge

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Ako niste na društvenim mrežama, vi ne postojite. No, mi smo ovdje već neko vrijeme, pa dopustite da vas upoznamo s ekipom, vaš brend jednostavno zaslužuje biti viđen :) Zajedno izgradimo odnos s vašom ciljanom publikom i pokažimo im tko je prava zvijezda Facebooka i Instagrama. Bit ćemo vaši snalažljivi komunikatori u Social Media okruženju. Naš pristup je profinjen i dobro osmišljen, a humor inspiriran potrebama korisnika.

OGLAŠAVANJE

Brojevi, budžeti, tablice i analize su vam živa dosada? I mi se ježimo od njih… jednostavno ih previše volimo. Oglašavanje u digitalnim kanalima važan je kotačić marketinških kampanja. Želite li biti još viđeniji, svakako nam se javite. Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn i e-mail marketing oduvijek su dio oglašivačkog Inspiric arsenala. Tu smo za vas!

COPYWRITING

“Content je kralj”, jednom je rekao BIll Gates. Javite nam se da zajedno koračamo njegovim kraljevstvom. Kod nas ćete pronaći cijeli digitalni paket, zajedno ćemo smišljati, dizajnirati, pisati, fotkati, snimati, montirati, animirati, ma sve što zatreba. Važno je da ste tu i da će od sada vaš sadržaj biti jasan, originalan i zabavan. Mi smo spremni na svaki izazov, izazovite nas…

p.s. Ponekad radimo i offline content, no to nemojte nikome reći :)

STVARANJE KREATIVNOG SADRŽAJA

Trebaju li vam ideje za kreativne koncepte i digitalne strategije? Sve što nas okružuje za nas je izvor inspiracije. Za vas ćemo upregnuti svoje moždane vijuge desne strane i pomoći vam da se svojom originalnošću istaknete - jer dobre ideje čine razliku! Možda bi bilo fora da ste upravo vi ta razlika. Mi mislimo da bi.