Uvjeti korištenja

Prilikom uporabe naših usluga, pristajete na obradu svojih osobnih podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i kolačićima („Pravila”). Riječ je o pravnoj osnovi na temelju koje obrađujemo vaše osobne podatke. Svoju suglasnost možete bilo kada povući uz slanje obavijesti na adresu [email protected].
Želimo vam pružiti personalizirano iskustvo bilo kada, bilo gdje, na svakom uređaju. Za to je potrebno prikupljati osobne podatke. Međutim, želimo da imate nadzor nad tim osobnim podacima. Želimo da ste stalno svjesni gdje i kako se upotrebljavaju vaši osobni podaci. To nam je iznimno važno.
U Inspiric studiju vašu privatnost shvaćamo ozbiljno. Funkcioniramo prema načelu na temelju kojeg vaši osobni podaci pripadaju vama i samo vi možete odlučiti s kime ćete ih dijeliti i zašto. To je temeljno za način na koji radimo i predani smo pružanju sigurne okoline za pohranu vaših osobnih podataka i njihovo dijeljenje s drugima onda kada vi to želite.

OVO SU PODACI O VAMA KOJE MOŽEMO PRIKUPITI:

Podaci koje nam dobrovoljno ustupite
Ako nas kontaktirate (e-poštom ili putem internetske stranice), taj razgovor možemo sačuvati u evidenciji dvije godine u slučaju da vas trebamo kontaktirati u pogledu pitanja zbog kojeg ste nam se obratili, u svrhu poboljšanja operativne učinkovitosti i/ili upravljanja uznemirujućim pozivima. Podatke nećemo upotrebljavati u marketinške svrhe.
Ako se prijavite za posao u Inspiric studiju putem online obrasca, vaše podatke poput imena, prezimena, adrese, životopisa i radnog iskustva možemo sačuvati u evidenciji šest mjeseci nakon vaše prijave. Ove podatke ćemo koristiti isključivo u svrhu selekcije i provedbe natječaja za posao. U slučaju da želite da vaše podatke koristimo i kod budućih natječaja za otvorene pozicije, iste podatke možemo čuvati dvije godine.

ŠTO RADIMO S PODACIMA O VAMA KOJE PRIKUPLJAMO

Podatke koje nam ustupite upotrebljavamo za:
  • omogućavanje pružanja usluga; 
  • pružanje marketinških informacija o nama i našim uslugama; 
  • obranu naših servera od zlonamjernih napada.
U slučaju mogućnosti uporabe vaših osobnih podataka u druge svrhe, jamčimo vam da ćemo vas o tome prethodno obavijestiti. Također će vam se pružiti mogućnost da obustavite ili povučete suglasnost za uporabu vaših osobnih podataka u svrhe koje nisu iznad navedene.

VAŠA PRAVA

Smatramo važnim mogućnost nadzora nad osobnim podacima. Imate pravo od nas zatražiti da ne obrađujemo vaše osobne podatke u marketinške svrhe. Svoje pravo na sprečavanje takve obrade možete bilo kada provesti kontaktirajući nas putem adrese e-pošte [email protected]. Zakonom vam je osigurano pravo da zatražite presliku svojih osobnih podataka koje posjedujemo. Prvo ćemo od vas zatražiti da dokažete svoj identitet dostavljajući nam dva odgovarajuća identifikacijska dokumenta. Dodat ćemo, ispraviti ili izbrisati vaše osobne podatke koji se nalaze u našim datotekama. Osim toga, možete zatražiti ispravak ili brisanje osobnih podataka, kao i ograničavanje obrade svojih osobnih podataka. Ispunit ćemo vaše zahtjeve u skladu s primjenjivim pravom. Ako želite uložiti pritužbu u pogledu obrade svojih osobnih podataka, molimo da nas prethodno kontaktirate. Ako želite prestati upotrebljavati internetsku stranicu, možete to učiniti. Ako to učinite, možete ukloniti kolačiće koje smo postavili na uređaje s kojih se pristupalo internetskoj stranici.

PROMJENA NADZORA

Ako se vlasništvo naše tvrtke promijeni, vaše podatke možemo prenijeti novom vlasniku kako bi mogao nastaviti upravljati internetskom stranicom i pružati usluge. Novi vlasnik bit će obvezan poštovati ova Pravila.

PROMJENE NAŠIH PRAVILA 

Sve promjene ovih Pravila bit će objavljene na ovoj stranici. Ako se radi o ključnim promjenama, obavijestit ćemo vas e-poštom ili na drugi odgovarajući način, primjerice, kada sljedeći put pristupite internetskoj stranici.

LAKO NAS JE KONTAKTIRATI I ŽELIMO ČUTI VAŠE MIŠLJENJE

Sva vaša pitanja, komentari i zahtjevi u pogledu ovih Pravila zaista su dobrodošli. Možete nas kontaktirati slanjem e-pošte na adresu [email protected]