Trebate kreativni sadržaj za vaš proizvod/uslugu?

Svi znamo da slika govori 1000 riječi, a u slučaju društvenih mreža sav foto i video sadržaj čine osnovu komunikacije! 
Društvene mreže zasnivaju se na vizualnom doživljaju, stoga je važno da vaš brend bude   vizualno uočljiv i istaknut. Dobre slike ili videozapisi definitivno povećavaju angažman, a kupcima privlače vaš brend. Oni također mogu spriječiti klijente da brzo prođu pored vaše objave i propuste vašu poruku.

Prednosti foto sadržaja
Vizualni sadržaj puno je probavljiviji i zanimljiviji od dugotrajnih blogova i članaka. Produkcija takvog sadržaja za društvene   mreže   iznimno je bitna jer na taj način   možete   direktno povezati u kojem smjeru želite ići u vašoj digitalnoj strategiji, kakav ton fotografija i videa želite i slično.
Prednosti video sadržaja
Facebookov algoritam daje video sadržaju prioritet i to može biti zabavan način da   pokažete svoj proizvod. Osim toga, kako je livestreaming postao  popularan, očekivanja   potrošača za video na društvenim mrežama su se promijenila. Videozapisi koji su snimani pametnim telefonima mogu se činiti prirodnijim društvenim platformama pa tako i bliži vašem kupcu. 

Sadržaju pristupamo strateški te zajedno s vama dogovaramo snimanje i fotografiranje vaših proizvoda/usluga. Također izrađujemo animirani video sadržaj te dizajn brošura, newslettera i bannera. Možemo vam pomoći da stvorite sadržaj na društvenim mrežama u velikom opsegu za širok raspon budžeta.