Instagram oglašavanje

S više od milijardu ljudi koji koriste Instagram svaki mjesec i 200 milijuna korisnika Instagrama koji posjećuju barem jedan poslovni profil dnevno, Instagram omogućuje vlasnicima tvrtki i brendova da potaknu i izgrade angažman za razliku od bilo koje druge platforme. Zanimljiv je podatak da više od 30% korisnika Instagram koristi za kupnju proizvoda te tako pruža značajne mogućnosti za e-commerce prodaju svaki mjesec.

Uspjeh na Instagramu zahtijeva plan te temeljito i sveobuhvatno razumijevanje platforme i ciljane publike. Bilo da želite izgraditi brand awareness, potaknuti angažman, povećati svoje online sljedbenike, kupce ili klijente, Instagram je jedna od najučinkovitijih društvenih mreža za to. Prednosti Instagram oglašavanja za tvrtke i brendove uključuju:
  • oglase koji su u potpunosti integrirani s platformom Facebook Ads
  • mogućnost ciljanja i doseg publike (1,1 milijun mjesečnih korisnika u HR)
  • angažman korisnika i prosječno vrijeme na platformi
  • 71% publike je mlađe od 35 godina
  • veliki organski doseg objava
Instagram pruža mogućnost da budete kreativni kao nijedna druga platforma, a to uključuje formate oglasa i opcije za angažiranje i konverziju vaše ciljne publike. Oni se usredotočuju na oglase u obliku slike/videa za feed i oglase na story objavama koji pružaju oglašavanje s vrlo fleksibilnim opcijama, uključujući carousel oglase, kao i doista impresivne Canvas oglase.
Ako tek započinjete s Instagramom ili tražite agenciju koja će angažirati, pratiti i pretvoriti vašu ciljanu publiku u pratitelje i kupce - Inspiric će se udružiti s vama kako bi vam pružio stratešku, tehničku i kreativnu podršku za oživljavanje vaše Instagram marketinške kampanje.
Inspirirajte se uz Inspiric tim i doprite do vaše ciljane publike već kroz 24 sata. Obratite nam se kako bi vaše ideje aktivirale ciljanu publiku i doprinijele vašem financijskom rastu.Povećavamo poduzećima prodaju i rast prihoda. Javite nam se i zajedno krenimo u stvaranje vaše digitalne priče!